Annons

Annons

Annons

Valet i norra Dalarna 2022

Alla unga och förstagångsväljare – läs Mora Tidning gratis inför valet

Med mindre än 100 dagar fram till valet bjuder vi nu alla mellan 18 och 25 år på allt innehåll i moratidning.se utan kostnad.

– Dagens unga är minst lika intresserade som äldre över att förstå de svåra val och beslut som påverkar livet och framtiden. Vi vill hjälpa till i det, säger Mats Laggar, chefredaktör för Mora Tidning.

Text

Är du 18 till 25 år kan du läsa moratidning.se gratis fram till valet.

Bild: Stefan Rämgård-Östlund, Arkivbild

Annons

Väljarna inom den här gruppen är många. Samtidigt skiljer sig ungas medievanor från äldre. Inte sällan har man som ung inte råd med en prenumeration. Samtidigt är intresset av att informera sig inför valet stort.

– Bra oberoende journalistik och information är avgörande för de val vi gör. För att forma ett bättre liv och en bättre värld, säger Mats Laggar.

Annons

Läs MT gratis digitalt fram till valet. Foto: Arkiv

Bild: Arkivbild

Annons

Ta del av erbjudandet här.

Alla förstagångsväljare kan nu teckna en gratis digital prenumeration på Mora Tidning som gäller fram till valet. Det innebär att förstagångsväljare kan ta del av all journalistik Mora Tidning gör kring kommun-, region och riksdagsvalen den 11 september.

Mats laggar, chefredaktör och ansvarig utgivare för Mora Tidning.

Bild: Stefan Rämgård-Östlund

– Vi vet att den kommunala och regionala politiken ofta är den som berör människor i vårt bevakningsområde mest i vardagen. Journalistiken som bevakar och ger förståelse inför valet får man bäst genom lokala medier. Det här är en fråga om demokrati - vi vill att den här väljargruppen ska få möjlighet att testa vår produkt och ta del av vår journalistik för att kunna göra medvetna val i höst, säger Mats Laggar.

Annons

Annons

Mora Tidning finns digitalt även som nyhetsapp. Den kan du ladda ned via Appstore eller Google play.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan