Annons

Annons

Annons

Mora – Björklöven

Slut: Björklöven vann mot Mora

Det är dags att vända vindarna igen för Mora IK. Björklöven har tagit färden från Umeå ner till Smidjegrav Arena och kommer under onsdagskvällen drabba samman med Hockeyallsvenskans tabellsjua.

Ja, för bara några omgångar sedan var Mora på slutspelsplats. Men efter några halvdana insatser, för att uttrycka det milt, så har de fallit några placeringar. Det har också Björklöven – då de förlorat tre av de fem senaste matcherna.

Vad gäller poängligan ser det ljusare ut för Björklöven. Laget har anfallsesset Nick Schilkey i topp, Scott Pooley på plats åtta och Gerry Fitzgerald på tionde plats. På plats 14 finns Moras lagkapten Daniel Ljunggren. Han är en poäng från topp tio, tre poäng från åttonde plats och elva poäng från toppen.

Kanske att Mora behöver klättra på flera plan. En seger mot Björklöven vore nyttig för såväl lagets chanser till en slutspelsplats, som för självförtroendet. Studsar laget tillbaka igen efter den senaste tidens debacle så har de alla möjligheter att påbörja en flera matcher lång vinnande trend.

Ni följer matchen nedan.

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan