Annons

Annons

Annons

Ishockey

KLART: Sporten sänder "Slaget om Siljan" – se heta J20-derbyt här på MT

Samtidigt som J20-slutspelet närmar sig går Mora IK och Leksands IF starkt i seriespelet – och nu drabbar lagen samman i "Slaget om Siljan".

Då står det klart att det heta derbyt livesänds här på Mora Tidning.

"Det är kul att Bonnier News fortsätter visa att de vill ge juniorerna plats i rampljuset", säger Christer Plars, kommersiell chef för Svenska Ishockeyförbundet.

Bild: Oskar Magnusson, Jonas Solberger

Annons

J20-serien börjar dra ihop sig och den 22 mars väntar åttondelsfinalerna – där topplagen får välja motståndare.

Två lag som går starkt i Nationell topp 10-serien är Mora IK och Leksands IF – och med tre omgångar kvar drabbar nu lagen samman.

På lördag 12.30 släpps nämligen pucken i Smidjegrav Arena och nu står det klart att Mora Tidning sänder "Slaget om Siljan".

Annons

Du som är eller blir prenumerant kommer alltså att kunna se derbyt här på sajten.

Annons

Under matchdagen kommer sändningsartikeln att dyka upp under moratidning.se/livesport.

– Det är kul att Bonnier News fortsätter visa att de vill ge juniorerna plats i rampljuset. Tillsammans fortsätter vi att lyfta och utveckla den svenska juniorhockeyn, säger Christer Plars, kommersiell chef för Svenska Ishockeyförbundet.

Fakta

Så ser du sändningen

För att se sändningarna på moratidning.se måste du vara prenumerant på Mora Tidning. Är du inte kund ännu blir du det enkelt genom att följa den här länken. Har du redan en aktiv prenumeration kan du logga in här och att få tillgång till allt material på moratidning.se.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på moratidning.se/livesport och finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan